PROIZVODI

Hrvatski pršut MeL
Pažljivo soljen i s ljubavlju pregledavan MeL pršut u jasno definiranoj regiji Dalmaciji gdje suho i slatko-mirisna bura sa Dinare stvara savršene ekološke uvjete za "sušenje" pršuta, otkriva tajnu kvalitete i opravdanosti statusa izvrsne delicije. Da bi bili sigurni da kupujete najbolje odaberite MeL.
Kuhana šunka
Kako bismo svim ljubiteljima brzog i slasnog obroka omogućili što lakši ali i zdraviji užitak proizveli smo kuhanu šunku. Obogaćena je specifičnim aromatičnim začinima koji joj daju okus vrhunske poslastice. Bez obzira na to o kojoj je prigodi riječ naše šunke zadovoljit će i najiizbirljivija nepca.
 
Kuhana šunka
Kako bismo svim ljubiteljima brzog i slasnog obroka omogućili što lakši ali i zdraviji užitak proizveli smo kuhanu šunku. Obogaćena je specifičnim aromatičnim začinima koji joj daju okus vrhunske poslastice. Bez obzira na to o kojoj je prigodi riječ naše šunke zadovoljit će i najiizbirljivija nepca.
 
Alkarska salama
Stotinama godina poslije, želeći proizvesti nešto posebno, nešto što se ne može proizvesti u drugim krajevima lijepe naše, a posvetiti alci, nastala je Alkarska salama. Po jedinstvenoj recepturi, karakterističnog mirisa i okusa potpuno zrelog mesa krupne teksuture, dobro se reže i blago je nadimljena. Ukusna mješavina njenih začina nudi optimalni užitak zbog čega se i naziva pravom gurmanskom salamom. Ona je jedinstven proizvod na našem tržištu proizveden po orginalnoj MeL recepturi.
Buđola
Izvorni gastronomski elementi imaju trajno značenje u očuvanju baštine. Koristeći izvorne tradicionalne recepture i prirodne ekološke standarde tvrtka MeL proizvodi trajni suhomesnati proizvod karkterističnog ugodnog okusa i mirisa, Dalmatinsku buđolu. Ova delikatesa proizvedena je na tradicinalan način uporabom svježeg svinjskog mesa, dodavanjem grube morske soli i mirodija. Dimljena je i sušena u povoljnim mikroklimatskim uvjetima Hrvatačkog kraja.
panceta  .jpg
Dalmatinska panceta
Raznovrsnost i ukus poznatih dalmatinskih jela svoje podrijetlo imaju još od vremena starih vladavina i uprava. U tom cijelom razdoblju živjela je i zaživjela tradicija koja je postala dio našeg identiteta. Specifičnost svojstava i načina proizvodnje, dimljenu dalmatinsku pancetu svrstava u autohtoni proizvod koji je u Dalmatinskoj zagori prisutan od davnina. Tvrtka MeL pancetu proizvodi na tradicinalni način u idealnim mikrobiološkim uvjetima. Cijeli ciklus proizvodnje obuhvaća odabir i pripremu sirovine, soljenjem čistom morskom soli, hladno dimljenje, sušenje i zrenje. Dalmatinska panceta MeL ima vrlo izražen miris u kojem se osjeti dim, punoća okusa i idealni odnos između mesnog i masnog tkiva, što je čini pravom delicijom.
svježe_meso.jpg
Svježe meso
Svježe meso je nezamjenjiv izvor energije, bjelančevina, masti, vitamina, minerala i drugih dragocijenih sastojaka zdrave prehrane. Obitelj Lovrić ima dugogodišnju tradiciju u proizvodnji svježeg mesa. "Svježe i kvalitetno" je slogan kojim želimo opravdati i postići povjerenje naših kupaca. Proizvodnja svježeg mesa se događa u strogo kontroliranim uvjetima pridržavajući se zdravstvene ispravnosti kontrolirane sustavom kvalitete HACCP (prema engl. Hazard Analysis Critical Control Point). HACCP sustav omogućava proizvođačima osiguranje zdravstvene ispravnosti hrane kontrolom proizvodnog procesa od njegovog početka do kraja.