O NAMA

 MEL

 

Mel tvrtka je europskog stila poslovanja usmjerena da zadovolji najviše standarde za mesom i mesnim prerađevinama. Ono što nas čini jedinstvenim je da naša sirovina dolazi izravno iz najboljih farmi i da su svi proizvodi iz vlastite proizvodnje napravljeni po najvišim europskim standardima.

Jednostavno rečeno, naša filozofija čvrsto vjeruje u zadovoljenje naših kupaca, dobrog okusa i zahtjeva za najviše standarde u svemu.
aaaaaaa.jpg
Picture 137.jpg
Strast za kvalitetom i predanost u radu i proizvodnji naših proizvoda čine tvrtku MeL jedinstvenom. Obitelj Lovrić svoju tradicionalnu proizvodnju koja potječe iz kućne radinosti pokrenula je 1980-ih godina. Korak po korak i upornim radom stvarao se svaki proizvod tvrtke MeL. Svoje proizvode tvrtka MeL distribuira u lancu svojih trgovina te opskrbljuje hotele, turističke brodove, restorane itd. Naši proizvodi po svojim značajkama, sastavu i dizajnu zadovoljavaju visoke svjetske kriterije, autohtoni su rezultat tradicije, razvojno-istraživačkog rada i inovacije.

 
Naša misija je stvarati visokokvalitetne proizvode s kojima ćemo našim potrošačima priuštiti najbolji užitak i osigurati njihovo povjerenje.